Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@nepremicnine-ptuj.si
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » Prodamo 2-sobno obnovljeno stanovanje s kabinetom v 4. nad. na Ptuju. - ZNIŽANO na 62.000 € »


Prodamo 2-sobno obnovljeno stanovanje s kabinetom v 4. nad. na Ptuju. - ZNIŽANO na 62.000 €

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
Na Ptuju v Rabelčji vasi, prodamo obnovlejno, svetlo in opremljeno 2 sobno stanovanje z kabinetom, ki se nahaja v 4. nadstropju bloka in meri 55,60 m2 neto tlorisne površine. Stanovanje ima lepo razporeditev in zajema hodnik, kopalnico s strnaiščem, spalnico, dnevni prostor , jedilnico, kuhinjo, kabinet ter balkon. Kabinet je bil leta 1997 urejen iz terase ter ima vsa dovoljenja. Leta 2007 so bila zamenjana strašna okna s pvc okni, leta 2008 je bila obnovljena kopalnica, leta 2010 pa radiatorji. Po tleh je v večini položen parket, v kabinetu pa laminat. Urejene ima vse priključke: elektriko, vodovod, televizijo, internet ter CK na radiatorje. Stanovanju pripada tudi kletna shramba v velikosti 5,3 m2. Parkiranje je zagotovljeno  dvorišču pri stavbi. Vsa infrastruktura, osnovna šola, trgovina Špar in Lidl, so v neposredni bližini.
Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno (kuhinja z aparati, soba z omarami) brez postelje, osebnih stvari in televizorja.

Za ogled pokličite ter informacije prosim pokličite M:031 605 685

Neto tlorisna površina: 55,6 m2
Uporabna površina: 47,5 m2
Letnik gradnje: 1985
Letnik obnove:
2008 (kopalnica, elektrika, vodovod ..)
Nadstropje: 4/4

Klet shramba:
5,3 m2
Energetski razred:
EI v izdelavi
Stara cena: 67.000 €
Znižana cena: 62.000 €Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo