Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@nepremicnine-ptuj.si
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » NADSTANDARDNE NEPREMIČNINE » Prodamo (MENJAMO) opremljeno enodružinsko hišo s pogledom na Dravsko polje le ca 2 km iz Ptuja. - 265.000 € »


Prodamo (MENJAMO) opremljeno enodružinsko hišo s pogledom na Dravsko polje le ca 2 km iz Ptuja. - 265.000 €

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
Samostojna stanovanjska hiša visokega standarda, se nahaja v neposredni bližini Ptuja na mirni in skriti lokaciji s čudovitim razgledom na Dravsko polje. Okolica je skrbno urejena s tlakovci, sadnim drevjem, okrasnim grmovjem in trajnicami. Zraven hiše je postavljena vrtna uta za odlaganje orodja za urejanje okolice in vrta. Hiše se držita dve večji terasi z dolgim nadstreškom, ki zagotavlja senco skozi ves dan. Hiša je grajena v treh etažah (K+P+M). V kleti je večja vhodna avla/soba, kurilnica, dve sobi, vinska klet, pralnica, WC in shramba. Ob vhodu v klet je kovinski nadstrešek za dva avtomobila. V pritličju se nahaja hodnik, ki na desno vodi v veliko jedilnico ter kuhinji s priročno shrambo, naravnost se nahaja kopalnica s tušem ter ločenim WC-jem, na levo pa se nahaja odprta in svetla dnevna soba s kaminom ter odprtim stopniščem, ki vodi v mansardo. V mansardi se nahajata dve spalnici z izhodom v ložo, kopalnica z veliko kadjo, ločen WC in galerija. Hiša je v celoti opremljena z salonskim stilnim pohištvo iz masivnega lesa. Skrbno načrtovana razporeditev svetlih in odprtih prostorov zagotavlja odlično kvaliteto bivanja ter obilo privatnosti. Hiša je protipotresno in protiplazno grajena iz dobrih gradbenih materialov ter močnejših temeljev. Do hiše je urejena asfaltna cesta. Urejeni so priključki za elektriko, vodo, telefon, mestni plin, CATV in internet. Hiša ima urejeno talno gretje na toplotno črpalko (katera zagotavlja izredno nizke stroški ogrevanja do ca 600 € na leto). Hiša je takoj vseljiva brez potrebnih vlaganj in se prodaja v celoti opremljena.
V bližini so sprehajalne in kolesarske poti ob levi strani reke Drave. Hiša je primerna za ljudi, ki si želijo živeti v miru in obdani z naravo na odlični lokaciji, hkrati pa v neposredni bližini Ptuja ter potrebne infrastrukture.

*Možnost menjave za 3 sobno stanovanje z dvigalom na Ptuju !
Menjava vaše nepremičnine, se šteje kot prodaja vaše nepremičnine preko naše nepremičnineske agencije, zato se od prodajne cene vaše nepremičnine plača provizija.

Za ogled in informcije prosim pokličite M: 031 605 685 - Aljaž.
 
Spalnice : 2
Velikost zemljišča : 1.700 m²
Neto tlorisna velikost hiše: 307 m²
Leto gradnje: 1985
Toplotna črpalka: 2013
Streha: 2012
Energetski razred: EI v izdelavi
Cena: 265.000 €

Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo