Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@nepremicnine-ptuj.si
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » NADSTANDARDNE NEPREMIČNINE » Lesena hiša s slamnato streho in čudovitim pogledom v Lendavi (Prekmurje - Slovenija). »


Lesena hiša s slamnato streho in čudovitim pogledom v Lendavi (Prekmurje - Slovenija).

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
Na lepi razgledni točki v Lendavi, prodamo masivno leseno hišo s slamnato streho in vinogradom. Hiša je oddaljena od centra Lendave cca 3 minut vožnje z avtomobilom ter ima odlično avtocestno povezavo. Zemljišče meri 7.492 m2 ter zaradi svoje pozicije nudi obilo zasebnosti na terasah ter odprte poglede na okolico. Hiša je grajena v treh etažah, klet pritličje ter mansarda.
Klet je zelo velika in je primerna za pogostitve večjih družb ljudi, saj največja soba sprejme cca 30 ljudi. V kleti se zraven velike sobe za pogostitev, nahaja tudi prostor za hrambo, sprejmnica ter prehodni prostor za druženje. Pritličje je zelo veliko z velikim odprtim bivalnim delom (dnevni prostor, jedilnica, šank kuhinja ter balkon) iz katerih se ponujajo čudoviti pogledi na okolico. Del pritličja zajamajo še kuhinja, sanitarije (moški in ženski wc) ter utility s kopalnico. Odprtost pritličja do višine slemena strehe, daje izreden občutek prostornosti. V pritličju se nahaja velika pokrita zunaja terasa, ki lahko sprejme tudi do 50 ljudi. V mansaro vodi centralno stopnišče, katero se vije okoli kamina. Mansarda zajema tri zaprte spalnice z lastnimi kopalnicami ter sanitarijami ter tri odprte spalnice. Na vrtu se nahaja paviljon s slamnato streho ter krušna peč. Urejeni so vsi priključki.
Hiša je zaradi svoje arhitekturne zasnove, velikih prostorov in terase, zelo primerna tudi za razne dejavnosti (npr. turistično ponudbo s prenočišči, oddajanje v najem ...).

Za ogled ter več informacij predhodno pokličite.
 
Spalnice : 6
Kopalnice: 3
Velikost zemljišča : 7.492 m²
Neto tlorisna velikost vile : 277 m²
Zgrajena l.: 1996
Energetski razred: E (105 - 150 kWh/m²a) - 124 kWh/m²a
Cena: *690.000 €
*Možnost dogovora o zadnji ceni.

Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo